Kjøpe piano

Kjøpe piano?

Besøk vårt utsalg i Ringshaugveien 52, 3150 Tolvsrød – i bakken ovenfor Ringshaugstranda nord for Tønsberg. Der har vi også verksted, lager og pianoskole. 


Hos Slagen Pianoverksted kan du kjøpe piano – både akustiske og kombinert akustisk/digitalt, hybridpianoer samt flygler.

I våre nye lokaler i Ringshaugveien 52 ovenfor Ringshaugstranda – har vi ca. 15 instrumenter, fordelt på 12-14 pianoer og 1-3 flygler. Det gis 10 års garanti på de fleste instrumentene.

Vår pianoutstilling

Vi har for tiden 12 -14 pianoer som er utstilt eller er under restaurering samt at vi har et Kawai RX1 flygel stående i Oslo. Det er 164 cm langt og er virkelig et nydelig instrument. Instrumentet er strøkent utvendig og er meget godt vedlikeholdt når det det gjelder mekanikk regulering, intonering og stemming. Pris kr. 109.000 med 10 års garanti herfra.

Pris pianoer fra kr. 9000,-

Schimmel piano – SOLGT

Prod.nr. 44323

Prod.år 1959

Dette pianoet er av kjent høy Schimmel kvalitet og er omtrent som nytt på tross av sin alder. Utvendig er det ganske strøkent og lite falmet som man kan se av bildene. Stilen er ganske tidløs, og kan kunne gjette at dette var produsert på 70 -80 tallet.

Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 21.000,-

Hellstrøm piano

Prod.nr.  3079

Prod.år  1964

Dette pianoet er av høy Hellstrøm kvalitet og må sies å være ett av de aller beste eksemplarene jeg har jobbet med av dette merket. Klangen er stor og kraftig, mekanikken er av merket Renner som regnes som den beste som produseres, stemmenaglene sitter som på et nytt piano og anslaget er upåklagelig.

Fronten er noe krakelert, men det ser nesten ut som det er laget slik opprinnelig. Hvite pianoer gulner ofte, noe som ikke er skjedd her.

Er du ute etter hvitt piano av høy kvalitet bør du prøvespille dette.

Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 22.000,-

Schimmel piano – SOLGT

Prod.nr 201.855
Prod.år 1981

Pianoet ser nytt ut og har en stor klang som kan fylle en stor stue og et middels stort forsamlingslokale. Mekanikken er nyoverhalt og fullregulert.

Fritt levert i Tønsberg området.

Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 35.000,-

Schimmel piano – SOLGT

Prod.nr 320.952
Prod.år 1996

Høyde 119 cm

 

Dette pianoet er som nytt og har en meget god og kraftig klang som kan fylle et ganske stort forsamlingslokale. Det kan derfor med rette kalles et konsertpiano.

Utvendig er det ikke mye å utsette på det bortsett fra et par «støvsugermerker».

Stemmenaglene sitter som på et nytt piano, og kvaliteten er meget høy som Schimmel jo er kjent for. Mekanikken er godt vedlikeholdt i tillegg til at den er fullt gjennomgått og regulert i vårt verksted.

Fritt levert i Tønsberg området.

Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 42.000,-

Schwechten piano – SOLGT

Prod.nr 43144
Prod.år ca. 1925

Pianoet ble lakkert offwhite for noen år siden av en profesjonell lakkerer – nydelig arbeid! Instrumentet har nyoverhalt og fullregulert mekanikk og har en stor og flott klang. Kan sammenliknes med nye høykvalitetspianoer fra kr. 80.000,-

Fritt levert i Tønsberg området.

Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 23.000,-

Kawai RX1 flygel

Lengde 164 cm

Prod.nr. 2.509.918

Prod.år 2005

Dette flygelet, som står i Oslo, har jeg stelt mye med i en årrekke, og det er i topp stand med nyregulert mekanikk og er grundig intonert. Det har Millennium mekanikk, som er den nye meget ettertraktede mekanikken i nyere Kawai flygler.

Utvendig er det strøkent og ser ut som et nytt flygel.

Anslaget og klangen er meget behagelig, og denne modellen er min favoritt blant små og middels store Kawai flygler.

Leveres fritt i Oslo til 1.etg. Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 109.000,-

Ed Seiler piano- SOLGT

Prod.nr. 86106

Prod.år  1960

Dette pianoet har en kraftig og god klang. Utvendig er det pent, har en tidløs stil, og mekanikken er av topp kvalitet. Anslaget er meget behagelig og det er ganske lettspilt.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 19.900,-

Grøndahl piano

Prod.nr. 15509

Prod.år  1965

Som Grøndahl pianoer er kjent for har dette også en spenstig og god klang.  Utvendig er det meget pent, og mekanikken er av topp kvalitet.

Instrumentet vil bli fullt gjennomgått, regulert og intonert før det blir levert til kjøper.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 17.900,-

Nordiska piano

Prod.nr. 25903

Prod.år  1968

Dette pianoet har en meget spenstig og god klang. Utvendig er det omtrent som nytt, og mekanikken er av topp kvalitet. Stemmenaglene sitter meget godt.

Instrumentet vil bli fullt gjennomgått og regulert før det blir levert til kjøper.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 19.900,-

Steinway & Sons piano

Prod.nr. 174.120

Prod.år  1916

Dette pianoet har en helt unik klang som du faktisk bare finner i Steinway pianoer og flygler; den er fyldig, stor, klar, rund, distinkt – på en måte alle klangkvaliteter i ett instrument. Det er en helt spesiell opplevelse å spille på et fullt regulert Steinway piano.

Pianoet var innom vårt verksted på 90-tallet og gjennomgikk en full innvendig overhaling og ble lakkert av en profesjonell lakkerer. Siden den gang har det vært i en organists og en jazzklubbs eie.

Instrumentet blir nå gjennomgått på nytt, og det er allerede klart til å prøvespilles, selv om det gjenstår noe mekanikkregulering og intonering.

Utvendig har det fått en del slag og merker som nå blir sparklet og lakkert på nytt.  Det kan evt. sendes til Polen for å bli lakkert med tokomponent høyglans lakk og vil da se ut som et nytt piano. Da antas prisen å ende på ca. kr. 130.000,-

Det gis 10 års garanti.

Pris ca. kr. 110.000,- inkludert en del utvendig sparkling og lakkering.

Bilder vil bli lagt ved når vi er ferdig med det utvendige arbeidet.

C.Bechstein piano

Prod.nr. 45569

Prod.år  1898

Dette pianoet har en flott klang til tross for sin alder. C.Bechstein er i dag Europas største produsent av pianoer og flygler og har en lang tradisjon når det gjelder å produsere instrumenter av høy kvalitet.

Pianoet ble profesjonelt lakkert for noen år siden i sort silkematt og er meget pent.

Instrumentet blir nå reparert i vårt verksted og kan snart prøvespilles.

Pris etter reparasjon 20.000 – 25.000 kr.

Det gis 2 års garanti.