Kjøpe piano

Kjøpe piano?

Besøk vårt utsalg i Ringshaugveien 52, 3150 Tolvsrød – i bakken ovenfor Ringshaugstranda nord for Tønsberg. Der har vi også verksted, lager og pianoskole. 


Hos Slagen Pianoverksted kan du kjøpe piano – både akustiske og kombinert akustisk/digitalt, hybridpianoer samt flygler.

I våre nye lokaler i Ringshaugveien 52 ovenfor Ringshaugstranda – har vi ca. 15 instrumenter, fordelt på 12-14 pianoer og 1-3 flygler. Det gis 10 års garanti på de fleste instrumentene.

Vår pianoutstilling

Vi har for tiden 12 -14 pianoer som er utstilt eller er under restaurering samt at vi har et Kawai RX1 flygel stående i Oslo. Det er 164 cm langt og er virkelig et nydelig instrument. Instrumentet er strøkent utvendig og er meget godt vedlikeholdt når det det gjelder mekanikk regulering, intonering og stemming. Pris kr. 109.000 med 10 års garanti herfra.

Pris pianoer fra kr. 9000,-

Schimmel piano

Prod.nr. 157.991

Prod.år. 1976

 

Chippendale, mørk mellombrun polert nøtt.

Dette pianoet ser ut som det er tatt rett ut fra butikken. Det har ingen synlig falming. Stemmeskruene sitter som på et nytt piano, mekanikken er veldig lite slitt og klangen er kraftig og klar. Det er vanskelig å finne en eneste liten skramme på dette pianoet.

Det gis 10 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 35.000,- inkl. levering til 1.etasje i Tønsberg og omegn.

C.Bechstein piano – SOLGT

Prod.nr.45569

Prod.år. 1898

 

På tross av sin alder har dette pianoet en stor og flott klang, fyldig bass og midtparti og klar diskant. Det ble lakkert sort silkematt for noen år siden av en profesjonell lakkerer og er meget pent.

Det gis 5 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 25.000,- inkl. levering til 1.etasje i Tønsberg og omegn.

Hellstrøm piano

Prod.nr.  3079

Prod.år  1964

Dette pianoet er av høy Hellstrøm kvalitet og må sies å være ett av de aller beste eksemplarene jeg har jobbet med av dette merket. Klangen er stor og kraftig, mekanikken er av merket Renner som regnes som den beste som produseres, stemmenaglene sitter som på et nytt piano og anslaget er upåklagelig.

Fronten er noe krakelert, men det ser nesten ut som det er laget slik opprinnelig. Hvite pianoer gulner ofte, noe som ikke er skjedd her.

Er du ute etter hvitt piano av høy kvalitet bør du prøvespille dette.

Det gis 10 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 22.000,-

Kawai RX1 flygel

Lengde 164 cm

Prod.nr. 2.509.918

Prod.år 2005

Dette flygelet, som står i Oslo, har jeg stelt mye med i en årrekke, og det er i topp stand med nyregulert mekanikk og er grundig intonert. Det har Millennium mekanikk, som er den nye meget ettertraktede mekanikken i nyere Kawai flygler.

Utvendig er det strøkent og ser ut som et nytt flygel.

Anslaget og klangen er meget behagelig, og denne modellen er min favoritt blant små og middels store Kawai flygler.

Leveres fritt i Oslo til 1.etg. Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 109.000,-

Grøndahl piano

Prod.nr. 15509

Prod.år  1965

Som Grøndahl pianoer er kjent for har dette også en spenstig og god klang.  Utvendig er det meget pent, og mekanikken er av topp kvalitet.

Instrumentet vil bli fullt gjennomgått, regulert og intonert før det blir levert til kjøper.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 17.900,-

Nordiska piano

Prod.nr. 25903

Prod.år  1968

Dette pianoet har en meget spenstig og god klang. Utvendig er det omtrent som nytt, og mekanikken er av topp kvalitet. Stemmenaglene sitter meget godt.

Instrumentet vil bli fullt gjennomgått og regulert før det blir levert til kjøper.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 19.900,-