Kjøpe piano

Presentasjon

Kjøpe piano?

Besøk vårt utsalg i Ringshaugveien 52, 3150 Tolvsrød – i bakken ovenfor Ringshaugstranda nord for Tønsberg. Der har vi også verksted, lager og pianoskole. Musikere er hjertelig velkomne til å sitte og øve da vi til enhver tid har tre adskilte rom der det står ferdig stemte instrumenter. Ring for avtale.

Peter: 905 63 075  Jacob: 41 57 46 56


Hos Slagen Pianoverksted kan du kjøpe piano – både akustiske og kombinert akustisk/digitalt, hybridpianoer samt flygler.

I våre nye lokaler i Ringshaugveien 52 ovenfor Ringshaugstranda – har vi ca. 15 instrumenter, fordelt på 12-14 pianoer og 1-3 flygler. Det gis 10 års garanti på de fleste instrumentene.

Vår pianoutstilling

Vi har for tiden 12 -14 pianoer som er utstilt eller er under restaurering eller ferdig restaurert. For tiden har vi tre flygler inne; et Petrof flygel, sort polert, 190 cm langt med en fantastisk klang som kan sammenliknes med langt dyrere merker; et Petrof flygel. brunt, polert, 170 cm langt med noen utvendige småskader, men det har en kraftig og klar tone, samt et flygel som er av farge offwhite og er under restaurering. Det er av merket Schiedmayer & Soehne.

Pris pianoer fra kr. 9.900,-

Samick piano

Prod.nr. 234.084

Prod.år. 1986

Modell SU 118 – 118 cm høyt.

Dette pianoet har en nydelig silkematt mellombrun finish og ser praktisk talt nytt ut. Det har en flott kraftig klang og kan sammenliknes med dyre europeiske merker etter at vi har intonert hammerne.

Det gis 10 års garanti ved bruk av innmontert FUKTER i fyringsperioden.

Pris kr. 29.000,- fritt levert i Tønsberg.

Bilder kommer.

Samick piano

Prod.nr. HIJO 2094

Prod.år. 1983

Modell SU 105 – 105 cm høyt.

Dette pianoet har en flott matt finish i lys eik og ser praktisk talt nytt ut. Det har en flott distinkt klang og kan sammenliknes med europeiske merker etter at vi har intonert hammerne. Vi har valgt å kun stemme pianoet samt å grovjustere tangenthøyden (graden) samt de viktigste justeringspunktene i mekanikken for å kunne tilby dette pianoet til en rimelig pris. Om øsnkelig kan vi gå videre med justeringer og intonering.

Det gis 5 års garanti ved bruk av innmontert FUKTER i fyringsperioden.

Pris kr. 14.000,-

 

Thürmer piano

Prod.nr. 36543

Prod.år. 1909

Pianoet er nylakkert med original shellakk – et nydelig møbel med originale lysestaker og messinghåndtak. Instrumentet har originale stemmenagler som sitter meget godt, noe som viser høy kvalitet. Klangbunnen er hel uten sprekker.

Mekanikken er overhalt og fullregulert. Klangen er stor og kraftig og anslaget meget behagelig. Dette pianoet kan fungere som et konsertpiano i et middels stort forsamlingslokale.

Dette pianoet har en hendel som erstatter tredje pedal, det vil si at det har en moderator som betjenes med hendelen som da demper lyden kraftig. Dette er praktisk når man skal øve uten at andre hører så mye, eller at man vil dempe klangen når barn spiller.

 

Det gis 5 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 49.000,- slik det står nå inkl. levering til 1.etasje i Tønsberg og omegn.

Prisen vil stige etter hvert som poleringen skrider frem. Når vi har fått det så flott som vi ønsker kan prisen komme mot kr. 70.000,-  Pianoer som kommer strøkne fra Polen ligger vanligvis godt over kr. 100.000,-

Thürmer piano – SOLGT!

Prod.nr. 50122

Prod.år. 1916

Dette Thürmer pianoet er et meget stort piano, godt over 130 cm høyt, og har en gedigen klang som kan fylle et middels stort forsamlingslokale. På dette pianoet kan man holde konserter – særlig med komponister som lagde musikk i begynnelsen av forrige århundre.

Mekanikken er overhalt og fullregulert.

Det gis 10 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 22.000,- slik det står nå inkl. levering til 1.etasje i Tønsberg og omegn.

Schimmel piano – SOLGT!

Prod.nr. 157.991

Prod.år. 1976

 

Chippendale, mørk mellombrun polert nøtt.

Dette pianoet ser ut som det er tatt rett ut fra butikken. Det har ingen synlig falming. Stemmeskruene sitter som på et nytt piano, mekanikken er veldig lite slitt og klangen er kraftig og klar. Det er vanskelig å finne en eneste liten skramme på dette pianoet.

Vi har fullregulert klaviatur, mekanikk og pedaler. Pianoet har vært utleid til konsert med Ingrid Andsnes – Leif Ove Andsnes’ søster – med meget god tilbakemelding.

Det gis 10 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 35.000,- inkl. levering til 1.etasje i Tønsberg og omegn.

 

Schimmel piano

Prod.nr. 106.466

Prod.år  1969

Dette pianoet er av vanlig høy Schimmel kvalitet. Vi har hatt det inne i vårt verksted og overhalt mekanikken, stemt og intonert det. Stemmenaglene sitter meget godt og stemmeholdbarheten er dermed svært god. Schimmel er generelt blant de mest stemmeholdbare pianoene som står i de tusen hjem.

Utvendig er det meget pent. Instrumentet har en kraftig og distinkt klang og et behagelig anslag. Mekanikken har blitt fullregulert.

Det gis 10 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 19.900,-

Fazer piano

Prod.nr. 19925

Prod.år  1974

Dette pianoet er av høy Fazer kvalitet. Vi har hatt det inne i vårt verksted og overhalt mekanikken, stemt og intonert det. Stemmenaglene sitter meget godt og stemmeholdbarheten er dermed svært god. Fazer pianoer er også blant de mest stemmeholdbare pianoene som står i de tusen hjem.

Utvendig er det meget pent. Instrumentet har en kraftig og distinkt klang og et behagelig anslag.

Det gis 5 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 12.500,-

Grøndahl piano – SOLGT!

Prod.nr. 15509

Prod.år  1965

Som Grøndahl pianoer er kjent for har dette også en spenstig og god klang.  Utvendig er det meget pent, og mekanikken er av topp kvalitet.

Instrumentet har blitt fullt gjennomgått, regulert og intonert i vårt verksted.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 19.900,-

Nordiska piano

Prod.nr. 25903

Prod.år  1968

Dette pianoet har en meget spenstig og god klang. Utvendig er det omtrent som nytt, og mekanikken er av topp kvalitet. Stemmenaglene sitter meget godt.

Instrumentet vil bli fullt gjennomgått og regulert før det blir levert til kjøper.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 19.900,-

Petrof flygel 170 cm

Prod.nr. 155.892

Prod.år 1969

Topplokket er nylakker inkl begge sider av klapplokk, ellers har vi polert alle flater. Mekanikken er nyoverhalt og regulert. Flygelet er stemt i kammertone og intonert.

 

Klangen er kraftig og distinkt, og anslaget er meget behagelig.

Møbelet har noen utvendige små skader på hjørnene foran som kan fineres om dersom det er ønskelig. Da vil prisen stige noe. Ellers er det ganske strøkent og polert.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 49.900,-

Petrof flygel 190 cm

Prod.nr. 378.770

Prod.år 1983

Petrof flygel 190 cm sort polert uten en skramme! Det er sjelden å se et flygel som har blitt så godt bevart både utvendig og innvendig. Det har vært i regelmessig bruk og meget jevnlig stemt og vedlikeholdt, og det er en stor fordel.

Vi har gjennomgått og regulert mekanikken og intonert klangen og holder på med finjusteringer. Allerede nå merker man at dette er et flygel av høy klasse som etter vår mening kan sammenliknes med et hvilket som helst merke i denne størrelsen. Dette er et instrument som egner seg til konserter i små og mellomstore konsertlokaler.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti ved bruk av luftfukter i fyringsperioden.

Pris kr. 109.000,-