Kjøpe piano

Presentasjon

Kjøpe piano?

Du finner oss i Narverødveien 40, Bygg 40,2 3113 Tønsberg vis a vis Saba tomta. Der har vi  verksted, utstilling av pianoer og flygler samt lager og pianoskole. 

Peter: 905 63 075  Jacob: 41 57 46 56


Hos Slagen Pianoverksted kan du kjøpe overhalte pianoer og flygler med ny-garanti på 10 år. Ofte ser instrumentene nye ut og er ofte grundigere regulert og intonert enn nye instrumenter.

I våre nye lokaler i Narverødveien 40 Bygg 2 – har vi ca. 15 instrumenter, fordelt på 12-14 pianoer og 4 flygler. Det gis 10 års garanti på de fleste instrumentene.

Vår pianoutstilling

Vi har for tiden 12 -14 pianoer som er utstilt eller er under restaurering eller ferdig restaurert. For tiden har vi fire flygler inne; et Niendorf flygel med lengde150 cm  fra 1923 i flott blank nøttetre utførelse, et Steinway & Sons flygel A modell 188 cm sort blankt som er under restaurering og er RESERVERT; et Petrof flygel. brunt, polert, 170 cm langt med noen utvendige småskader. Det har en kraftig og klar tone. Så har vi et flygel som er av farge offwhite og er under restaurering. Det er av merket Schiedmayer & Soehne.

Pris pianoer fra kr. 12.500,- Flygel fra kr. 39.000,-

Samick piano, lys eik

Prod.nr. HIJO 2094

Prod.år. 1983

Modell SU 105 – 105 cm høyt.

Dette pianoet har en flott matt finish i lys eik og ser praktisk talt nytt ut. Det har en flott distinkt klang og kan sammenliknes med europeiske merker etter at vi har intonert hammerne. Vi har stemt pianoet grundig samt justert tangenthøyden (graden) samt de viktigste justeringspunktene i mekanikken for å kunne tilby dette pianoet til en rimelig pris. Om øsnkelig kan vi gå videre med justeringer og intonering.

Vi har også et HVITT piano inne av samme modell.

Det gis 10 års garanti ved bruk av innmontert FUKTER i fyringsperioden.

Pris kr. 19.900,-

 

Schimmel piano, lampemodell – SOLGT

Prod.nr.

Prod.år. 1969

Schimmel lampemodell fra 1969 kr. 33.000,- topp klang og anslag, nydelig møbel! 10 års garanti ved bruk av installert FUKTER i fyringsperioden.

Vi har stemt pianoet grundig samt regulert mekanikkenmog intonert klangen.

Schimmel pianoer er kjent for stabil stemmholdbarhet og brilliant diskant. Renner mekanikken er regnet som verdens beste

Det gis 10 års garanti ved bruk av installtert FUKTER i fyringsperioden

Pris kr. 35.000,-

 

Samick piano, hvitt – SOLGT

Prod.nr. HGF 03490

Prod.år. 1988

Modell SU 105 – 105 cm høyt.

Dette pianoet har en flott finish i polert hvit lakk og ser praktisk talt nytt ut. Det har en flott distinkt klang og kan sammenliknes med europeiske merker etter at vi har intonert hammerne. Pianoet er under bearbeidelse og vil gjennomgå full mekanikkregulering og intonering.

Det gis 10 års garanti ved bruk av installert FUKTER i fyringsperioden.

Pris kr. 19.900,-

 

Rönisch piano med konsertklang – SOLGT

Prod.nr. 62899

Prod.år. 1915

130 cm høyt

Dette pianoet har en fantastisk klang med stor bass som kan brukes i en stor stue eller i et lite forsamlingslokale. Vi har byttet stemmestokk, spunset klangbunn, byttet stemmenagler og strenger og fullregulert mekanikk og klaviatur. Anslaget er veldig behagelig og det er en flott opplevelse å spille på dette poianoet som er av gammel og god topp tysk kvaiitet.

Det gis 10 års garanti ved bruk av installert FUKTER i fyringsperioden.

Pris kr. 39.000,-

 

Hofmann Wien piano

Prod.nr.

Prod.år.

118 cm høyt

Dette pianoet har en flott klang og et behagelig anslag. Vi har fullregulert mekanikk og klaviatur. Utvendig er det helt og pent.

Det gis 10 års garanti ved bruk av installert FUKTER i fyringsperioden.

Pris kr. 22.000,-

 

Hofmann Wien piano

Prod.nr.

Prod.år.

118 cm høyt

Dette pianoet har en flott klang og et behagelig anslag. Vi har fullregulert mekanikk og klaviatur. Utvendig er det helt og pent.

Det gis 10 års garanti ved bruk av installert FUKTER i fyringsperioden.

Pris kr. 22.000,-

 

Hofmann flygel polert nøtt

Prod.nr. 43171

Prod.år. 1957

Mekanikken ble fullregulert i 2018, noe som tar ca 25 timer. Den skal finjusteres før levering til kjøper. Anslaget er meget behagelig og klangen er klar og fyldig. Flygelet holder godt på stemmingen – det har vært meget stabilt de årene jeg har stemt det. Siste eier har vært veldig fornøyd med instrumentet og selger det pga av flytting til annen landsdel der han har et konsertflygel stående.

10 års garanti v. bruk av luftfukter i fyringsperioden.

Pris kr. 49.000

 

Thürmer piano

Prod.nr. 36543

Prod.år. 1909

Pianoet er nylakkert med original shellakk – et nydelig møbel med originale lysestaker og messinghåndtak. Instrumentet har originale stemmenagler som sitter meget godt, noe som viser høy kvalitet. Klangbunnen er hel uten sprekker.

Mekanikken er overhalt og fullregulert. Klangen er stor og kraftig og anslaget meget behagelig. Dette pianoet kan fungere som et konsertpiano i et middels stort forsamlingslokale.

Dette pianoet har en hendel som erstatter tredje pedal, det vil si at det har en moderator som betjenes med hendelen som da demper lyden kraftig. Dette er praktisk når man skal øve uten at andre hører så mye, eller at man vil dempe klangen når barn spiller.

 

Det gis 5 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 49.000,- slik det står nå inkl. levering til 1.etasje i Tønsberg og omegn.

Prisen vil stige etter hvert som poleringen skrider frem. Når vi har fått det så flott som vi ønsker kan prisen komme mot kr. 70.000,-  Pianoer som kommer strøkne fra Polen ligger vanligvis godt over kr. 100.000,-

Steinway & Sons flygel A-modell 188cm

Prod.nr. 93039

Prod.år. 1900

Flygelet gjennomgikk en stor innvendig overhaling for noen år siden. I tillegg holder vi på med en fullstendig overhaling og regulering av mekanikken.

Vi har nå lakkert flygelet med original shellakk og det har blitt veldig pent.

10 års garanti v. bruk av klimaanlegg som er innmontert.

Pris kr. 259.000

 

Fazer piano

Prod.nr. 19925

Prod.år  1974

Dette pianoet er av høy Fazer kvalitet. Vi har hatt det inne i vårt verksted og overhalt mekanikken, stemt og intonert det. Stemmenaglene sitter meget godt og stemmeholdbarheten er dermed svært god. Fazer pianoer er også blant de mest stemmeholdbare pianoene som står i de tusen hjem.

Utvendig er det meget pent. Instrumentet har en kraftig og distinkt klang og et behagelig anslag.

Det gis 5 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 12.500,-

Petrof flygel 170 cm – SOLGT

Prod.nr. 155.892

Prod.år 1969

Topplokket er nylakker inkl begge sider av klapplokk, ellers har vi polert alle flater. Mekanikken er nyoverhalt og regulert. Flygelet er stemt i kammertone og intonert.

 

Klangen er kraftig og distinkt, og anslaget er meget behagelig.

Møbelet har noen utvendige små skader på hjørnene foran som kan fineres om dersom det er ønskelig. Da vil prisen stige noe. Ellers er det ganske strøkent og polert.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 59.000,-