Kjøpe piano

Presentasjon

Kjøpe piano?

Besøk vårt utsalg i Ringshaugveien 52, 3150 Tolvsrød – i bakken ovenfor Ringshaugstranda nord for Tønsberg. Der har vi også verksted, lager og pianoskole. Musikere er hjertelig velkomne til å sitte og øve da vi til enhver tid har tre adskilte rom der det står ferdig stemte instrumenter. Ring for avtale.

Peter: 905 63 075  Jacob: 41 57 46 56


Hos Slagen Pianoverksted kan du kjøpe piano – både akustiske og kombinert akustisk/digitalt, hybridpianoer samt flygler.

I våre nye lokaler i Ringshaugveien 52 ovenfor Ringshaugstranda – har vi ca. 15 instrumenter, fordelt på 12-14 pianoer og 1-3 flygler. Det gis 10 års garanti på de fleste instrumentene.

Vår pianoutstilling

Vi har for tiden 12 -14 pianoer som er utstilt eller er under restaurering eller ferdig restaurert. For tiden har vi to flygler inne; ett Petrof flygel. brunt, polert, med noen utvendige småskader, men det har en kraftig og klar tone, samt ett flygel som er av farge offwhite og er under restaurering. Det er av merket Schiedmayer & Soehne.

Pris pianoer fra kr. 9.900,-

Weinbach piano

Prod.nr. 234.084

Prod.år. 1986

 

Model Antic, rokokko ben, sort polert.

Dette pianoet hadde noen skader utvendig som har blitt reparert, lakkert og polert. Dermed fremstår det som meget pent. Stemmeskruene sitter godt, mekanikken er lite slitt og har blitt overhalt og fullregulert samt intonert i vårt verksted. Klangen er kraftig og klar og anslaget meget behagelig.

Pianoet har tre pedaler, det vil si at det har en moderator som betjenes med midtre pedal som demper lyden kraftig. Dette er praktisk når man skal øve uten at andre hører så mye, eller at man vil dempe klangen når barn spiller.

Det gis 10 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 35.000,- inkl. levering til 1.etasje i Tønsberg og omegn.

Ritmüller piano

Prod.nr. 1.011.923

Prod.år 1992

Vi har justert graden (høyden på tangentene), gått gjennom hele mekanikken og intonert hammerne for å få jevn klang. Dette er et særdeles stabilt piano med flott kraftig klang og meget behagelig anslag. Pianoet er strøkent. Det er vanskelig å finne en eneste ripe på det.

Dette pianoet har tre pedaler, det vil si at det har en moderator som betjenes med midtre pedal som demper lyden kraftig. Dette er praktisk når man skal øve uten at andre hører så mye, eller at man vil dempe klangen når barn spiller.

Pris kr. 29.000,- 10 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringsperioden som vi monterer i bunnen av pianoet før levering.

Thürmer piano

Prod.nr. 36543

Prod.år. 1909

Pianoet er nylakkert med original shellakk – et nydelig møbel med originale lysestaker og messinghåndtak. Instrumentet har originale stemmenagler som sitter meget godt, noe som viser høy kvalitet. Klangbunnen er hel uten sprekker.

Mekanikken er overhalt og fullregulert. Klangen er stor og kraftig og anslaget meget behagelig. Dette pianoet kan fungere som et konsertpiano i et middels stort forsamlingslokale.

Dette pianoet har en hendel som erstatter tredje pedal, det vil si at det har en moderator som betjenes med hendelen som da demper lyden kraftig. Dette er praktisk når man skal øve uten at andre hører så mye, eller at man vil dempe klangen når barn spiller.

 

Det gis 5 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 49.000,- slik det står nå inkl. levering til 1.etasje i Tønsberg og omegn.

Prisen vil stige etter hvert som poleringen skrider frem. Når vi har fått det så flott som vi ønsker kan prisen komme mot kr. 70.000,-  Pianoer som kommer strøkne fra Polen ligger vanligvis godt over kr. 100.000,-

Schimmel piano

Prod.nr. 157.991

Prod.år. 1976

 

Chippendale, mørk mellombrun polert nøtt.

Dette pianoet ser ut som det er tatt rett ut fra butikken. Det har ingen synlig falming. Stemmeskruene sitter som på et nytt piano, mekanikken er veldig lite slitt og klangen er kraftig og klar. Det er vanskelig å finne en eneste liten skramme på dette pianoet.

Det gis 10 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 35.000,- inkl. levering til 1.etasje i Tønsberg og omegn.

Hellstrøm piano – SOLGT

Prod.nr.  3079

Prod.år  1964

Dette pianoet er av høy Hellstrøm kvalitet og må sies å være ett av de aller beste eksemplarene jeg har jobbet med av dette merket. Klangen er stor og kraftig, mekanikken er av merket Renner som regnes som den beste som produseres, stemmenaglene sitter som på et nytt piano og anslaget er upåklagelig.

Fronten er noe krakelert, men det ser nesten ut som det er laget slik opprinnelig. Hvite pianoer gulner ofte, noe som ikke er skjedd her.

Er du ute etter hvitt piano av høy kvalitet bør du prøvespille dette.

Det gis 10 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 22.000,-

Grosskopf piano – SOLGT

Prod.nr. 44349

Prod.år  1910

Dette er et eldre piano som vi hadde inne i vårt verksted og overhalte det innvendig og pusset det opp utvendig for ca 18 år siden. I mellomtiden har det stått hos dem som kjøpte det den gangen. De stemte det ikke på mange år, men det hadde nesten ikke sunket under kammertonen. Dermed er stemme-holdbarheten beviselig meget god.

Utvendig er det like pent som da vi pusset det opp. Instrumentet har en stor og fyldig klang og et behagelig anslag. Mekanikken har blitt regulert og intonert på nytt.

Det gis 10 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 14.000,-

Schimmel piano

Prod.nr. 106.466

Prod.år  1969

Dette pianoet er av vanlig høy Schimmel kvalitet. Vi har hatt det inne i vårt verksted og overhalt mekanikken, stemt og intonert det. Stemmenaglene sitter meget godt og stemmeholdbarheten er dermed svært god. Schimmel er generelt blant de mest stemmeholdbare pianoene som står i de tusen hjem.

Utvendig er det meget pent. Instrumentet har en kraftig og distinkt klang og et behagelig anslag. Mekanikken har blitt fullregulert.

Det gis 10 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 19.900,-

Fazer piano

Prod.nr. 19925

Prod.år  1974

Dette pianoet er av høy Fazer kvalitet. Vi har hatt det inne i vårt verksted og overhalt mekanikken, stemt og intonert det. Stemmenaglene sitter meget godt og stemmeholdbarheten er dermed svært god. Fazer pianoer er også blant de mest stemmeholdbare pianoene som står i de tusen hjem.

Utvendig er det meget pent. Instrumentet har en kraftig og distinkt klang og et behagelig anslag.

Det gis 5 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 12.500,-

Grøndahl piano

Prod.nr. 15509

Prod.år  1965

Som Grøndahl pianoer er kjent for har dette også en spenstig og god klang.  Utvendig er det meget pent, og mekanikken er av topp kvalitet.

Instrumentet har blitt fullt gjennomgått, regulert og intonert i vårt verksted.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 19.900,-

Nordiska piano

Prod.nr. 25903

Prod.år  1968

Dette pianoet har en meget spenstig og god klang. Utvendig er det omtrent som nytt, og mekanikken er av topp kvalitet. Stemmenaglene sitter meget godt.

Instrumentet vil bli fullt gjennomgått og regulert før det blir levert til kjøper.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 19.900,-

Petrof flygel 170 cm

Prod.nr. 155.892

Prod.år 1969

Topplokket er nylakker inkl begge sider av klapplokk, ellers har vi polert alle flater. Mekanikken er nyoverhalt og regulert. Flygelet er stemt i kammertone og intonert.

 

Klangen er kraftig og distinkt, og anslaget er meget behagelig.

Møbelet har noen utvendige små skader på hjørnene foran som kan fineres om dersom det er ønskelig. Da vil prisen stige noe. Ellers er det ganske strøkent og polert.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 49.900,-