Kjøpe piano

Presentasjon

Kjøpe piano?

Vi flytter i midten av april 2021 fra Ringshaugveien 52, 3150 Tolvsrød til Narverødveien 40 vis a vis Saba tomta. Der har vi  verksted, utstilling av pianoer og flygler samt lager og pianoskole. 

Peter: 905 63 075  Jacob: 41 57 46 56


Hos Slagen Pianoverksted kan du kjøpe overhalte pianoer og flygler med ny-garanti på 10 år. Ofte ser instrumentene nye ut og er ofte grundigere regulert og intonert enn nye instrumenter.

I våre nye lokaler i Ringshaugveien 52 ovenfor Ringshaugstranda – har vi ca. 15 instrumenter, fordelt på 12-14 pianoer og 1-3 flygler. Det gis 10 års garanti på de fleste instrumentene.

Vår pianoutstilling

Vi har for tiden 12 -14 pianoer som er utstilt eller er under restaurering eller ferdig restaurert. For tiden har vi tre flygler inne; et Petrof flygel, sort polert, 190 cm langt med en fantastisk klang som kan sammenliknes med langt dyrere merker; et Petrof flygel. brunt, polert, 170 cm langt med noen utvendige småskader, men det har en kraftig og klar tone, samt et flygel som er av farge offwhite og er under restaurering. Det er av merket Schiedmayer & Soehne.

Pris pianoer fra kr. 12.500,-

Samick piano, lys eik

Prod.nr. HIJO 2094

Prod.år. 1983

Modell SU 105 – 105 cm høyt.

Dette pianoet har en flott matt finish i lys eik og ser praktisk talt nytt ut. Det har en flott distinkt klang og kan sammenliknes med europeiske merker etter at vi har intonert hammerne. Vi har stemt pianoet grundig samt justert tangenthøyden (graden) samt de viktigste justeringspunktene i mekanikken for å kunne tilby dette pianoet til en rimelig pris. Om øsnkelig kan vi gå videre med justeringer og intonering.

Vi har også et HVITT piano inne av samme modell.

Det gis 10 års garanti ved bruk av innmontert FUKTER i fyringsperioden.

Pris kr. 19.900,-

 

Thürmer piano

Prod.nr. 36543

Prod.år. 1909

Pianoet er nylakkert med original shellakk – et nydelig møbel med originale lysestaker og messinghåndtak. Instrumentet har originale stemmenagler som sitter meget godt, noe som viser høy kvalitet. Klangbunnen er hel uten sprekker.

Mekanikken er overhalt og fullregulert. Klangen er stor og kraftig og anslaget meget behagelig. Dette pianoet kan fungere som et konsertpiano i et middels stort forsamlingslokale.

Dette pianoet har en hendel som erstatter tredje pedal, det vil si at det har en moderator som betjenes med hendelen som da demper lyden kraftig. Dette er praktisk når man skal øve uten at andre hører så mye, eller at man vil dempe klangen når barn spiller.

 

Det gis 5 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 49.000,- slik det står nå inkl. levering til 1.etasje i Tønsberg og omegn.

Prisen vil stige etter hvert som poleringen skrider frem. Når vi har fått det så flott som vi ønsker kan prisen komme mot kr. 70.000,-  Pianoer som kommer strøkne fra Polen ligger vanligvis godt over kr. 100.000,-

Schimmel piano SOLGT!

Prod.nr. 106.466

Prod.år  1969

Dette pianoet er av vanlig høy Schimmel kvalitet. Vi har hatt det inne i vårt verksted og overhalt mekanikken, stemt og intonert det. Stemmenaglene sitter meget godt og stemmeholdbarheten er dermed svært god. Schimmel er generelt blant de mest stemmeholdbare pianoene som står i de tusen hjem.

Utvendig er det meget pent. Instrumentet har en kraftig og distinkt klang og et behagelig anslag. Mekanikken har blitt fullregulert.

Det gis 10 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 19.900,-

Fazer piano

Prod.nr. 19925

Prod.år  1974

Dette pianoet er av høy Fazer kvalitet. Vi har hatt det inne i vårt verksted og overhalt mekanikken, stemt og intonert det. Stemmenaglene sitter meget godt og stemmeholdbarheten er dermed svært god. Fazer pianoer er også blant de mest stemmeholdbare pianoene som står i de tusen hjem.

Utvendig er det meget pent. Instrumentet har en kraftig og distinkt klang og et behagelig anslag.

Det gis 5 års garanti ved bruk av FUKTER i fyringssesongen som monteres i bunnen før levering.

Pris kr. 12.500,-

Grøndahl Futura piano – SOLGT

Prod.nr. 25903

Prod.år  1968

Dette pianoet har en særdeles spenstig og god klang – en av mine favoritter når det gjelder klang. Utvendig er det omtrent som nytt, og mekanikken er av topp kvalitet. Stemmenaglene sitter meget godt.

Instrumentet er fullt gjennomgått og regulert.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 24.900,-

Petrof flygel 170 cm

Prod.nr. 155.892

Prod.år 1969

Topplokket er nylakker inkl begge sider av klapplokk, ellers har vi polert alle flater. Mekanikken er nyoverhalt og regulert. Flygelet er stemt i kammertone og intonert.

 

Klangen er kraftig og distinkt, og anslaget er meget behagelig.

Møbelet har noen utvendige små skader på hjørnene foran som kan fineres om dersom det er ønskelig. Da vil prisen stige noe. Ellers er det ganske strøkent og polert.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti.

Pris kr. 49.900,-

Petrof flygel P-III 192 cm – SOLGT

Prod.nr. 378.770

Prod.år 1983

Petrof flygel 190 cm sort polert uten en skrammebortsett fra en krakkelering bakerst på buen. Det er sjelden å se et flygel som har blitt så godt bevart både utvendig og innvendig. Det har vært i regelmessig bruk og meget jevnlig stemt og vedlikeholdt, og det er en stor fordel.

Vi har gjennomgått og regulert mekanikken og intonert klangen og holder på med finjusteringer. Allerede nå merker man at dette er et flygel av høy klasse som etter vår mening kan sammenliknes med et hvilket som helst merke i denne størrelsen. Dette er et instrument som egner seg til konserter i små og mellomstore konsertlokaler.

Leveres fritt i Tønsberg. Det gis 10 års garanti ved bruk av luftfukter i fyringsperioden.

Pris kr. 109.000,-