Referanser

Referanser


Kari Fekjar

Peter Marstrander har vært min pianostemmer gjennom en årrekke. Instrumentene mine har alltid blitt meget godt stemt og vel i varetatt. Et godt øre vil med en gang oppdage små ujevnheter og toner som ikke har tilfredsstillende samklang.

Som klaverpedagog og en kresen lytter, kan dette være en utfordring for meg. Peter Marstrander har alltid levert et meget rent og godt stemt instrument i hele tangentrekken.

Instrumentene blir også godt og profesjonelt vedlikeholdt. Dette betyr at levetiden på instrumentet kan økes betraktelig. Som bruker av tjenesten betyr det også mye for meg at min faste pianostemmer. Foreslår stemming på gunstige tider i året og at avtaler respekteres.

Kari Fekjar | Klaverpedagog, forfatter av klaverkolene Opus Blå, Opus Grønn, Opus Rød og Opus Gul.

Urijazz jazzklubb

«Urijazz – jazzklubb for Tønsberg-regionen har benyttet seg av Peter Marstranders tjenester som pianostemmer i mange år. Peter har gjort en grundig jobb både når det gjelder stemming og mekanikkarbeid, og vi kan anbefale ham på det varmeste»

Rolf Grundesen | leder av Urijazz jazzklubb

Tønsberg Jazzklubb

«Tønsberg Jazzklubb har benyttet Peter Marstrander som piano- og flygelstemmer i en årrekke. Vi har bare godt å si om hans tjenester. Vi får også uoppfordret en masse skryt av pianistene om hvor godt instrumentene fungerer.

Vi anbefaler Peter Marstrander på det varmeste. Enten du trenger en pianostemmer eller en pianoselger er dette en fagmann du kan stole på.»

Jan-Erik Carlsen | Bookingsjef i Tønsberg Jazzklubb

Pianoskolen

«Jeg har arbeidet som pianopedagog ved pianoskolen hos Slagen Pianoverksted i Ringshaugveien 52 på Tolvsrød siden juni 2015. I den forbindelse har jeg det privilegium å boltre meg i en rekke nyoverhalte pianoer og flygler som Peter Marstrander har arbeidet med. For meg oppleves disse instrumentene som nye, og jeg vet at Peter bruker mange timer på å sette instrumentene i topp stand, noe som gjenspeiler seg i deres høye kvalitet.

Jeg vil anbefale alle som er i markedet for å kjøpe et godt piano eller flygel å ta en tur innom butikken/verkstedet på Ringshaug.

Pianoskolen har allerede en stor elevgruppe men har fortsatt kapasitet til å ta imot flere.»

Astri Kubberud | Pianopedagog

Domkirken i Tønsberg

«Peter Marstrander leverte i sin tid det Hindsberg-flygelet som står i Domkirken. Dette fungerer meget tilfredsstillende og har fått mange lovord fra pianister som har benyttet det. I tillegg til å vedlikeholde dette instrumentet har Peter stemt en rekke pianoer for kirkene i Tønsberg. Vi vil anbefale hans tjenester som pianostemmer«

Domkantor Arne Rodvelt Olsen | Pianopedagog

Peter Salomonsen

«For 6 år siden kjøpte jeg et hundre år gammelt piano nydelig restaurert av Marstrander, og jeg ville aldri byttet det mot noe nytt. Det en fryd å spille på, og med regelmessig oppfølging og stemming fra Marstrander opprettholdes det ypperste av kvalitet. Som kunde opplever jeg både faglig dyktighet, god oppfølging og service. Jeg føler meg dermed trygg på at jeg kan ha glede av pianoet mitt i lang tid fremover, og at Marstrander er en pålitelig fagperson som har all nødvendig kompetanse for å ta vare på pianoet. Et lite opptak kan sees og høres her:»

Peter Salomonsen | Hobbypianist, Sandefjord