Besifringskurs piano

Besifringskurs i piano januar 2020

Besøk vårt utsalg i Narverødveien 40, 3113 Tønsberg, Bygg 2. Der har vi også verksted, lager og pianoskole. 


For alle aldre – nybegynnere og viderekomne

Astri J. Kubberud tilbyr pianoundervisning uavhengig av alder eller ferdighetsnivå, og hjelper deg med individuelt tilpasset opplæring.

Kom gjerne på en gratis prøvetime, så finner vi ut av hva du trenger å jobbe videre med. Astri kartlegger dine spilleferdigheter og lager en plan for hva du vil jobbe med enten du ønsker å bli bedre på klassisk pianospill, pop, viser, besifringsspill eller improvisasjon.

Astri kan også hjelpe deg med notelære og musikkteori.


Kontakt

Ønsker du å videreutvikle pianoferdighetene dine? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg – eller ring Astri på 471 45 537 for en hyggelig og uforpliktende prat.

Pianoundervisningen foregår:

  • Privat i Algeveien 3, 3154 Tolsrød
  • Ved Slagen Pianoverksted, Ringshaugveien 52, 3150 Tolvsrød
  • Ved Jareteigen Montessoriskolen, Robergveien 347, 3157 Barkåker

Din spesialist innen piano og flygel

Slagen Pianoverksted ble grunnlagt i 1982 på Tverved i Slagen nord for Tønsberg. Innehaver er meg, Peter Marstrander. Jeg tilbyr stemming, reparasjon, transport, taksering og salg av pianoer og flygler.

Jeg regner med å ha solgt et sted mellom 500 og 600 pianoer siden 1982. Dessuten har jeg stemt ca. 14.000 pianoer på disse 32 årene. Jeg er fast stemmer for Urijazz i Tønsberg og Tønsberg Jazzklubb, i tillegg til en rekke kulturskoler i Vestfold, Telemark og Buskerud. Jeg tar oppdrag i disse fylkene samt Oslo og Akershus. I høysesongene har jeg flere kunder å følge opp enn jeg rekker over!